Θα κλείσω με μία multiple choice ερώτηση. Αν όποιος/α πουλάει το κορμί του για να επιβιώσει λέγεται πόρνος/η τότε πως λέγονται αυτοί/ες που πουλάνε την ψυχή τους και τους συν-Ανθρώπους τους;;


Επειδή πολλοί μα πάρα πολλοί το παίζουν σωτήρες ξεκίνησα την ανάρτηση με τον "Χρυσό κανόνα".

Οι άθλιοι/ες που παραπληροφορούν τον κοσμάκη που βρίσκεται σε απόγνωση και ανάγκη σύντομα θα βεθούν εντελώς εκτεθειμένοι και τότε θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος.

Μαζί με αυτούς την ίδια τύχη θα έχουν και όλοι αυτοί οι δήθεν Αρχαιο-Ελληναράδες τύπου Σώρρα και λοιποί Αρχαιο-λάτρες που παραμυθιάζουν τον κοσμάκη χρησιμοποιώντας κείμενα των Δήθεν Πατέρων προκειμένου να σπείρουν τη διχόνοια.

Όλο το διάστημα της τελευταίας τετραετίας στην Πατρίδα μας συντελείται το μεγαλύτερο έγκλημα που έχει γίνει εν καιρώ ειρήνης. Και υπάρχουν ελάχιστοι Άνθρωποι του Θεού που λένε τα πράγματα με το όνομά τους.


Για αυτό το έγκλημα έχουν τεράστια ευθύνη κάθε λογής ζιζάνια πέραν των πολιτικών της Πατρίδας μας.


Δικηγόροι - δικαστικοί - εισαγγελείς - ακαδημαϊκοί - και λοιποί βολεμένοι ζουν εις βάρος των Πολιτών, τους οποίους καταδικάζουν σε απόλυτη φτώχεια.

Περιστασιακά και μόνο για εκτόνωση που και που πετάνε και καμμιά κορώνα προκειμένου να ξεφουσκώνουν το οργισμένο ποτάμι.

Και το πράττουν με απώτερο σκοπό το δικό τους προσωπικό όφελος εις βάρος της κοινωνίας την οποία προσπαθούν να εκφοβίσουν για να συντηρούν το αρρωστημένο σύστημα εξουσίας στο οποίο και οι ίδιοι συμμετέχουν.



Μετά τη μήνυση έγινε η σύλληψη του προϊσταμένου της Eurobank.


Το γεγονός ότι το ζιζάνιο Νταγιάντα τον άφησε ελεύθερο δεν σημαίνει απολύτως τίποτα διότι όπως θα δείτε παρακάτω ολόκληρο το νομικό συμβούλιο της Eurobank με τον υπάλληλο της κρατούμενο ΔΕΝ ΤΟΜΗΣΕ να καταθέσει αντι-μήνυση μέχρι και σήμερα.

Το ανέκδοτο ... ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΟΝΤΑΙ.

Σε περίπτωση δε, που το πράξουν στο μέλλον τότε θα πάνε και οι δικηγορίσκοι κατηγορούμενοι βάσει του Π.Κ. 232, για συγκάλυψη εγκλημάτων. Το παραμυθάκι τους όμως νομοτελειακά θα τελειώσει. 

Η μήνυση θα τρέξει ακόμα και αν χρειαστεί να γυρίσει τούμπα το Σύμπαν και το κάθε ζιζάνιο θα εισπράξει αυτό που πρέπει.



Και επειδή μεγάλο μέρος του κοσμάκη είναι σαν τον άπιστο Θωμά ας ακούσει ολόκληρη την εκπομπή της 01-11-2014, ενός εκ των ελαχίστων που τηρούν τον Χρυσό κανόνα.

Για άλλη μία φορά αξίζει το κάθε δευτερόλεπτο.
Μεταξύ άλλων ακούγεται για πρώτη φορά δημόσια ότι οι ήρωες που έπεσαν στον Ελληνο-Ιταλικό Πόλεμο ήταν 14.000.


Αυτό όμως που είναι το τραγικό, είναι 7.976 παραμένουν Άταφοι μέχρι και σήμερα. 
Και μια και εξηγούσα παραπάνω τη διχόνοια, γνωρίζετε πόσα ήταν οι νεκροί του Εμφυλίου;; 70.000.

Πέντε φορές περισσότεροι από τους ήρωες του Πολέμου.

Είμαι περίεργος για το πόσοι θα κοινοποιήσουν την εκπομπή του Κώστα Ουίλς προκειμένου να μάθουν την Αλήθεια οι Έλληνες Πολίτες. 



Θα κλείσω με μία multiple choice ερώτηση.

Αν όποιος/α πουλάει το κορμί του για να επιβιώσει λέγεται πόρνος/η τότε πως λέγονται αυτοί/ες που πουλάνε την ψυχή τους και τους συν-Ανθρώπους τους;;
a. Πόρνοι/ες. 
b. Δοσίλογοι/ες. 
c. Δύο φορές Πόρνοι/ες. 
d. Δεν ξέρω / Δεν απαντώ. 

Γιώργος Σαρρής 

ΑΔΤ Ν-067257

Υ.Γ.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ για άλλη μία φορά στον Παναγιώτη Τραϊανού για το τεράστιο έργο του, που φωτίζει όσους θέλουν να μάθουν την Αλήθεια. 

Σούρλας Σύλληψη