Κωστάκη η ΕΛΣΤΑΤ σε γυρεύει.

Updated 
Ο τίτλος της ανάρτησης ήταν Γεωργαντά - Τόμπρας και non paper Καραμανλή. Όμως δεν μπορούσα να αντισταθώ στον πειρασμό μετά το χθεσινό (10-07-2014) βούλευμα και να μην τροποποιήσω την αρχική ανάρτηση. 
Κάτι που σπανίως κάνω. 


Και επειδή αρκετές φορές γράφω ότι κάποιοι έρχονται στα λόγια μας, δείτε τι έλεγε το λαγουδάκι μέσα στη Βουλή έξι μήνες αργότερα προκειμένου να μαντρώσει τα γίδια.


Παρ΄ όλα αυτά όμως ο Κωστάκης έδειξε χαρακτήρα και κράτησε το στοματάκι κλειστό. Εκτός βέβαια των περιπτώσεων του ΝΑΙ σε όλα.



Όπως και τώρα είναι βέβαιο κατ'  εμέ ότι έβαλε το χεράκι του διότι ο κλοιός στενεύει. Το θέμα είναι αν θα συνεχίσει να κάθεται στα τέσσερα ή αν θα ανοίξει το στοματάκι του.

Για να πεί στον Ελληνικό λαό τι συνέβει την τελευταία τετραετία και όχι για να γράφει non paper. 



Διαβάστε μέρος του δημοσιεύματος στο dimokratianews.gr ή για όσους ακόμα διαβάζουν παραθέτω ολόκληρο το non paper. Αφού όμως πρώτα ακούσετε τι έλεγε ο Μανωλάκης
την 4-Μαι-2012 για να μπορείτε να συνδέσετε το video με το 2ο μέρος του non paper.



Μάλιστα θα σας συνιστούσα όση ώρα ακούτε το video να διαβάζετε ταυτόχρονα το 2ο μέρος του non paper για να συγκρίνετε τα λεγόμενα του Μανωλάκη: Μιλάει για 62 Δις τόκους και στο non paper αναφέρονται 50 Δις τόκοι κλπ. 

Παρ΄ όλα αυτά στηρίζει Σαμαρά και μνημόνιο ... Που να βγούμε στον Ιδιωτικό τομέα

Κωστάκη Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα.
Ή μιλάς και βγαίνεις από τον βούρκο του ΝΑΙ σε όλα 
Ή μπαίνεις και εσύ στο χρονοντούλαπο με την ταμπέλα του ΕΦΙΑΛΤΗ.

Γιώργος Σαρρής

ΑΔΤ Ν-067257