Πανεπιστημιακοί. Οι νέοι σωτήρες μας.

Βλέποντας το εξώφυλλο του περιοδικού ΕΠΙΚΑΙΡΑ  περί ετοιμασίας νέου κόμματος τύπου Παπαδήμου το μυαλό μου πήγε κατευθείαν στο νέο κόμμα που έχει ήδη συσταθεί με το όνομα ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΞΙΩΝ.

Δείτε το post
Δημήτρης Μπουραντάς για την Κοινωνία Αξιών :Οι πολίτες να πάρουμε την τύχη της πατρίδας στα χέρια μας

Τώρα το σύστημα της μεταπολίτευσης θα βάλει μπροστά τους έγκριτους πανεπιστημιακούς που τόσα χρόνια είχαν το στοματάκι τους ραμμένο στην σταδιακή κατάπτωση της χώρας.
Αυτοί είναι βέβαια οι βολεμένοι του συστήματος που επιθυμούν τη διαιώνιση του μέσω του μνημονίου για να συνεχίσουν να εισπράττουν τους παχυλούς τους μισθούς (άσχετα αν πληρώνονται από δανεικά) εις βάρος των μελλοντικών γενεών.

Έτυχε να περάσω από την ΑΣΟΕΕ και να τον έχω καθηγητή (χωρίς την παραμικρή εκτίμηση όχι μόνο στο πρόσωπο του αλλά και κάποιων άλλων όπως πχ του Λαδόπουλου της Κώττη κλπ) για μικρό χρονικό διάστημα αφού ήμουν από αυτούς που παράτησαν τις σπουδές από νωρίς αντιλαμβανόμενος την κενότητα των Πανεπιστημίων (με ελάχιστες εξαιρέσεις ) και μάλιστα νοιώθω από τους τυχερούς βλέποντας σήμερα παιδιά με 2-3 master να δουλεύουν για ψίχουλα ή να ψάχνονται για μετανάστευση.

Δυστυχώς η μεταπολίτευση συνεχίζεται και δύσκολα θα ανατραπεί.
Μπουραντάς