Σύμβαση Cooper Βελόπουλος Πετρέλαια Βουλή

Παρακολουθείστε προσεκτικά τα δύο video και βγάλτε τα συμπεράσματά σας. 
Έχει αποσταλεί στους παρακάτω παραλήπτες την 14-10-2011 το βράδυ και αναμένουμε την αντίδρασή τους: a.spinos@kontrachannel.gr; deltio11@gmail.com; fimotro@gmail.com; info@kontrachannel.gr; info@newsit.gr; info@realnews.gr;   info@zougla.gr; newsline@alter.gr; info@blueskytv.gr γιατί ακόμα και τώρα μπορεί να διορθωθεί η κατάσταση και η χώρα μας να γίνει όπως τα Ενωμένα Αραβικά Εμιράτα που ζουν από τους πετρελαϊκούς φόρους. Θα καταλάβετε παρακάτω το γιατί.

Η Απόλυτη Δημοσιογραφική Ομερτά: Σύμβαση Cooper
Πρόσφατα ενημερώθηκα για πρώτη φορά από το Τρίτο Μάτι τ.192/28.07.2011 για την σύμβαση που αφορά την αιτία των δεινών της Πατρίδας. Ένθετος χάρτης με αναφορά στη σύμβαση Cooper (Picture 1 - 2) : 

(με κλικ στη φωτογραφία γίνεται zoom, έχει ιδιαίτερη σημασία να προσέξετε τις πληροφορίες στους χάρτες)

Για όσους δεν γνωρίζουν το συγκεκριμένο έντυπο κυκλοφορεί από το 1991 δηλαδή 20 ολόκληρα χρόνια και με μηδενική στην κυριολεξία διαφήμιση. Οι εκδότες δεν έχουν εμφανιστεί στην τηλεόραση, γεγονός που κατ΄ εμέ τους προσδίδει ιδιαίτερο κύρος. Είναι το πρώτο έντυπο που έγραφε στην Ελλάδα για παγκοσμιοποίηση όταν ο κόσμος καρφωνόταν στο χαζοκούτι για το Big Brother και ανέλυε τα της FED όταν οι Ραγιάδες αγόραζαν μετοχές ΕΤΕ,ΑΤΕ,ΕURO,ALPHA κλπ ξαπλωμένοι στις παραλίες.

Προσέξτε

i. στο μικρό χάρτη κοίτασμα Φυσικού Αερίου στη Κρήτη 
τρεις φορές μεγαλύτερο της Αλάσκας και μισή φορά το σύνολο της Σιβηρίας 5 Τρις κυβικά μέτρα και το επαναλαμβάνω για να γίνει κατανοητό 5 Τρις κυβικά μέτρα και
ii. τα σχόλια στη κάτω δεξιά γωνία για τη Σύμβαση Cooper και συνδέστε το με το επόμενο

Video i:  2011-09-21 Εμμανουήλ Λαμπράκης η ιδιότητα του οποίου ακούγεται στο video ενώ το θέμα αφορά τις μετοχές της Τράπεζας της Ανατολής όπως παίζουν και οι υπότιτλοι εκείνος αναλύει τη Σύμβαση Cooper.

Χαρακτηρίζει τη συγκεκριμένη σύμβαση ως τον κύριο λόγο που βρεθήκαμε στο μάτι του κυκλώνα (όπως εξηγεί στο video). Οι δημοσιογράφοι ως συνήθως κάνουν ότι δεν κατάλαβαν και στρέφουν τη συζήτηση στο επουσιώδες θέμα των μετοχών. Έκτοτε το θέμα της Σύμβασης Cooper εξαφανίστηκε.





Ήταν η πρώτη και τελευταία φορά που ακούστηκε η Σύμβαση Cooper στην ελληνική τηλεόραση.
Δείτε εδώ έπειτα ''Το Άθλιο Ελληνικό Κοινοβούλιο'' που είναι η αθλιότερη συνεδρίαση της Βουλής μεταπολιτευτικά.

Video ii:  2011-10-12 Ένας από τους ελάχιστους αξιόλογους βουλευτές μας ο Βελόπουλος Κυριάκος επιβεβαιώνει μέσα στο Κοινοβούλιο μερικά από τα μεγάλα κοιτάσματα που αναφέρονται στο χάρτη για τα πετρέλαια και τον ορυκτό πλούτο.
Ακούστε προσεκτικά τις ποσότητες που αναφέρει ο Βελόπουλος : 5 Δις βαρέλια στο Β.Ιόνιο 5 Τρις κυβικά μεθανίου Ν.Καστελόριζο. Ο αρμόδιος Υπουργός μοιάζει σαν να κατάπιε λοστό στις απαντήσεις του.


Ευχαριστώ τη χρήστη  του youtube dimitra19671 που ανέβασε το video καθώς τέτοιες ειδήσεις δεν παίζονται στα κανάλια όπως και το blog eleytheroi-ellines που το διέδωσε απ΄ όπου και το είδαμε.
Μπορείτε να δείτε ολόκληρο το video στο link https://eleytheroi-ellines.blogspot.com/2011/10/12-10-11.html
Τα ΦΕΚ που ο Βελόπουλος κατέθεσε μέσα από το επίσημο site του ΕΘΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟΥ
-----------------------------------------------------------------------------------
Νομοθετικό Διάταγμα 462 Δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 67 - 21.03.1970 τεύχος πρώτο. Μπορείτε να το δείτε στο link
Ο συγκεκριμένος νόμος της χούντας ορίζει στο άρθρο 8 τη καταβολή στρεμματικού φόρου με αντίτιμο 1.000 δραχμές ετησίως κατά τετραγωνικό χιλιόμετρον από τη πρώτη στιγμή της μίσθωσης και στο άρθρο 9 παρ 1 ποσοστό 15% επί της παραγωγής (σελ.608). 
Επίσης στη σελ 609 στο άρθρο 10 Φόροι ορίζεται η  φορολόγηση του ανάδοχου με ποσοστό 50%.
Παρατήρηση: Στο άρθρο 9 παρ 2 γίνεται σαφής λόγος για φυσικό αέριο. Γνώριζαν από το 1970.
-----------------------------------------------------------------------------------
Ν.2289 Δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 27 -08.02.1995 τεύχος πρώτο. Μπορείτε να το δείτε στο link
Ο συγκεκριμένος νόμος που πάτησε πάνω σε αυτόν της χούντας ορίζει για την πατρίδα μας(πέρα από το ποσοστό που θα πηγαίνει σε μας και δεν μπόρεσα να βρω καθότι ερασιτέχνης) στο άρθρο 8 που αφορά τη φορολογία ότι ο ανάδοχος υπόκειται σε ειδικό φόρο εισοδήματος με συντελεστή 40% (σελ. 2045).
-----------------------------------------------------------------------------------
Η πατρίδα μας δεσμευόταν με την σύμβαση Cooper αλλά με εξίσου μεγάλα ανταλλάγματα.  Φορολόγηση του 50% ή 40% στον ορυκτό πλούτο θα μας καθιστούσε μια από τις ισχυρότερες οικονομίες του πλανήτη.
Ενώ η Σύμβαση Cooper πλησίαζε στη λήξη της και ο Καραμανλής είχε ήδη ταράξει τις ισορροπίες 
1. ΒΕΤΟ στο ΝΑΤΟ για Σκόπια!!!!!!!!
2. Αγωγός με Ρώσους                  
3. Λιμάνι στους Κινέζους
Mόλις ένα χρόνο πριν τη λήξη της σύμβασης τα πάντα ανατρέπονται και ο ισχυρός (βλέπε Αμερική) επανέρχεται δριμύτερος.
πηγή περιοδικό επίκαιρα τ.103 σελ 19 άρθρο με τίτλο Απειλές του Λευκού Οίκου στην Ελλάδα για ΒΕΤΟ - Ρωσία.

Σε πολύ μικρό διάστημα αρχίζουν οι τραγωδίες. Έχουμε επεισόδια στην Αθήνα με ένα πιτσιρικά να χάνει...... τη ζωή του ,  με το νεοκλασικό της Marfin να καίγεται χωρίς έξοδο κινδύνου (αλήθεια ποιος έδωσε άδεια να λειτουργήσει το συγκεκριμένο υποκατάστημα) και να χάνονται...... συνάνθρωποι μας.
Τέλος καίγεται η Πελοπόννησος όπου χάνονται....... ακόμα περισσότεροι συνάνθρωποι μας.
Ο Καραμανλής πηγαίνει σε πρόωρες εκλογές κάτω από τις φοβερές πιέσεις που δέχεται αλλά και τον εκβιασμό του Γ.Α.Π. για τον Πρόεδρο....της Δημοκρατίας....που έχουμε σήμερα και τον χαιρόμαστε.
Ανεβαίνει στην εξουσία ο Λεφτά Υπάρχουν και μαζί του έρχεται τάχιστα το μνημόνιο. 
Ξεκόβει γρήγορα με τους Ρώσους και του Κινέζους.
Και κάτι άσχετο πρόσφατα έχουμε το μακελειό στη Νορβηγία που έχει τις ισχυρότερες πετρελαϊκές εταιρείες. 
Μέσα σε δύο μόνο χρόνια ολοκληρώνεται η κατάργηση όλων των κοινωνικών δικαιωμάτων, η εξαθλίωση των πολιτών και τέλος η υποδούλωση της πατρίδας μας. 

Οι Εφιάλτες της ιστορίας μας μοιάζουν αστείοι μπροστά σε αυτή τη κυβέρνηση των 154. 
Η κυβέρνηση προφανώς θα δεσμεύσει τη Χώρα για άλλα 70 χρόνια όπως και με τη σύμβαση Cooper αλλά σίγουρα με συμβάσεις ψίχουλα και φορολόγηση αστεία για τις πετρελαϊκές εταιρείες αφού αυτές θα διοικούν τη χώρα. 

Παρατήρηση: 
Ο Δημήτρης Μπάτσης γιος ναυάρχου ε.α., γνωστός δικηγόρος της Αθήνας και ακόμη πιο γνωστός για την πνευματική του παρουσία και δράση, εκδότης του 15νθήμερου περιοδικού «Ανταίος», συγγραφέας του βιβλίου ''Η βαριά βιομηχανία στην Ελλάδα'' εκτελέστηκε στα 1952 στα 35 του χρόνια μαζί με τους Μπελογιάννη, Καλούμενο και Αργυριάδη. 
Στο παραπάνω αναφερόμενο βιβλίο του Μπάτση, αναφέρεται και η σύμβαση της Ελλάδας με τις μεγάλες γνωστές δυνάμεις για τον ορυκτό πλούτο της χώρας μας. 
Η σύμβαση Cooper, υπεγράφη το 1940 και λήγει την 31/12/2010. 
Το κείμενο της συμφωνίας υπάρχει στο υπουργείο Βιομηχανίας και παραδίδεται -σαν "ιερό κείμενο"- από υπουργό σε υπουργό.
Από το site anihneftes.forumotion.com
Cooper Μπάτσης Βελόπουλος Φορολόγηση Πετρέλαιο