H Δ.ΕΝ - Η Αποχή στις εκλογές - τα Μπεεέ και οι μισθωμένοι βοσκοί

Πριν απαντήσω στα "φιλαράκια" για το θέμα της αποχής θα πρέπει να επισημάνω δύο τρία πραγματάκια για τα μπεεέ που δεν έχουν χορτάσει ακόμα από το κουτόχορτο. 

03.Ιαν.2012 δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά στο διαδίκτυο το τι ακριβώς έχει συμβεί με τις τράπεζες. (βλ Αφιερωμένο στους Νεοέλληνες Ραγιάδες)

Ασφαλώς τα 233 δισ παραπέμπουν σε κακουργήματα.


Και όποιος γνωρίζει, όπως τα "φιλαράκια" μου, που σήμερα επιτίθενται για το θέμα της αποχής τότε ...


Και ασφαλώς υπήρχε δόλος.
Για το πόσοι είναι αστικώς υπεύθυνοι είναι μια μεγάλη συζήτηση αλλά δεν είναι του παρόντος διότι όσοι δεν είναι μπεεέ είναι μισθωμένοι βοσκοί με αποκλειστικό στόχο τη μεσαιωνική συσκότιση των μπεεέ.

Αυτό που έχει σημασία για τα μπεεέ να γνωρίζουν είναι ότι


Το αν υπήρχε περίπτωση ή όχι να χαθεί μια τέτοια υπόθεση το αποδυκνύει ο παρακάτω πίνακας (και υπάρχουν οι αντίστοιχοι πίνακες για κάθε τράπεζα μέσω της οποίας ταΐζονται οι μισθωμένοι βοσκοί τουλάχιστον πανελληνίως) 


Παρ όλα αυτά, όπως γράφει ένας από τους μισθωμένους βοσκούς ονόματι Χρηστάκος που γνώριζε και συγκάλυπτε την Αλήθεια από τα μπεεέ πουλώντας παραφιλολογία την ώρα που έχαναν τα σπίτια τους, προθυμοποιήθηκε ένας άλλος μισθωμένος βοσκός να "στηρίξει" ώστε αυτή η εργασία να φτάσει στα δικαστήρια.

Βέβαια η διαφορά το τι θα φτάσει στα δικαστήρια και με τι αιτητικό θα φτάσει είναι μια άλλη μεγάλη ιστορία που δεν είναι του παρόντος. Όποιος ήθελε να γνωρίζει όφειλε να έχει κουνήσει τα χεράκια του και θα γνώριζε διότι όλα είναι δημοσιευμένα από την πρώτη στιγμή.


Σημειώνεται ότι ΜΕΤΑ από εκείνο το εγχείρημα αντικαταστάθηκε ο κώδικας πολιτικής δικονομίας εις βάρος των Πολιτών. Λύσεις βέβαια υπάρχουν, αλλά και αυτές είναι άλλης ώρας συζήτηση.  

Και έτσι φτάσαμε στην ίδρυση της Δ.ΕΝ Πολιτών, (και όχι όπως φαρισαϊκά μία άλλη φίλη που γνωρίζει και συγκαλύπτει την απάτη των 233 δισ τουλάχιστον τρία χρόνια το αποκαλεί),  οι οποίοι όταν έμαθαν την Αλήθεια αποφάσισαν να αντιδράσουν κατ΄ αρχήν στην λεηλασία της ζωής τους και κατ'  δεύτερο στη λεηλασία του Τόπου μας.  


Η Δ.ΕΝ Ελευθέρων Πολιτών λοιπόν μετά από όλα αυτά πρότεινε ως λύση σε όλη αυτή τη λεηλασία του Τόπου μας την οργανωμένη ΑΠΟΧΗ.

Πριν όμως γράψω τι προβλέπεται και τι δεν προβλέπεται θα πρέπει να επισημάνω την ευτυχία και τη δυστυχία της πλούσιας Ελληνικής Γλώσσας (Ομηρικά Έπη - 4 Ευαγγέλια -Αποκάλυψη) που τα μπεεέ δεν γνωρίζουν ούτε στο 1%.

Έτσι οι ημιμαθείς μισθωμένοι βοσκοί ομοιάζουν σαν τους μονόφθαλμους μέσα ...

Για αυτό πριν κάνω την ερώτηση που θα έκανα και πριν την παράθεση των άρθρων του Συντάγματος, που θα πρέπει το κάθε μπεεέ να κρίνει, θα δανειστώ κάτι από



Το πολυαγαπημένο Σύνταγμα λοιπόν των μπλα μπλα ..... μπλάδων προβλέπει ότι



Και η ερώτηση είναι απλή και απευθύνεται αποκλειστικά στα μπεεέ


Μπορεί μια Βουλή του 49% να εκφράζει τη λαϊκή κυριαρχία όταν έχει απέναντι της ένα οργανωμένο φορέα με υπογραφές του 51% της αποχής ?

Μπορεί ένας δικαστής (που σήμερα έχει τη χατζάρα της επτα-κομματικής και όχι μόνο στο κεφάλι του) να απορρίψει μία αγωγή  5.000.000 + 1 Πολιτών ? όταν επιπλέον θα γνωρίζει ότι αυτή η πολιτική κίνηση απαιτεί τα δίκαια των Πολιτών και άρα και τα δικά του ?


Ακυρώνονται ή όχι όλοι οι Αντισυνταγματικοί νόμοι ?

Υπενθυμίζω η απάντηση πρέπει να είναι "ΝΑΙ ή ΟΥ" 


Όλα τα ΝΑΙ ΜΕΝ ΑΛΛΑ είναι για τα μπεεέ, που μπορούν να τα συζητήσουν τρώγοντας το χορταράκι τους.
 

Υ.Γ

Για κλείσιμο να ενημερώσω τα μπεεέ ότι
1. δεν θα ξαναμπώ στη διαδικασία να αναλώνω το χρόνο μου για να απαντώ σε μισθωμένους βοσκούς σαν το μαλάκα παράνομο προδότη Χρηστάκο και τους ομοίους του. 

2. για να έχει αποτέλεσμα μια τέτοια κίνηση θα πρέπει τα μπεεέ να κουνήσουν τα ποδαράκια τους ώστε να αποκτήσουν τις γνώσεις που απαιτούνται για να μπορέσει να στηθεί η συλλογική δομή που απαιτείται και που μανιωδώς προσπαθούν να αποτρέψουν χιλιάδες Μαλάκες Παράνομοι Προδότες Χρηστάκοι.

3. Όσο για τους τυχόν υποψηφίους βλ. τη χθεσινή 02.09.2015 ανάρτηση
 Δηλώνω εν γνώσει των συνεπειών του νόμου [αυτοδίκαιη έκπτωση εκ του αξιώματος και ποινή κάθειρξης 10 ετών] ότι ...

4. αν φάτε ΞΑΝΑ το χορταράκι που οι χιλιάδες μισθωμένοι βοσκοί σας ταΐζουν δήθεν εθελοντικώς θα βρεθείτε μπροστά σε συνθήκες 1964 που οι τότε δήθεν αντιμαχόμενοι συνυπέγραφαν όπως και σήμερα να πληρώνουν τα τότε μπεεέ.
Μόνο που τότε δεν υπήρχε διαδίκτυο (πρόσβαση στην Αλήθεια) ενώ τώρα δεν έχετε κανένα άλλοθι ...

Για αυτό και θα γράφω μπεεέ μέχρι η λίστα εγγεγραμμένων της Δ.ΕΝ

να φτάσει στα 5.000.000 + 1 μέλη.


Γιώργος Σαρρής
ΑΔΤ Ν-067257