Ο μέγας προστάτης που ονομάζεται Βαξεβάνης

και έχει όνομα βαρύ στη δημοσιογραφία.


Έκανε τη μεγάλη αποκάλυψη της 27-Οκτ-2012 για τη λίστα Λαγκάρντ του ενός (1) δισ ευρώ.

Μάλιστα έδωσε και συνέντευξη την προηγούμενη ημέρα όπου έκανε ιδιαίτερη αναφορά στους εκδότες.


Συνέντευξη που στα αυτάκια μου ως μη πτυχιούχου (βλ. δημοσίευμα Βαξεβάνη για Χατζή) ήχησε ως προειδοποίηση για σιγή ασυρμάτου ...

Ο ηθικός κολλητός της ηθικής προέδρου του κοινοβουλίου κρίνει ως ανήθικο τον Μητρόπουλο επειδή λέει θα πάει στην εκπομπή του Χατζή (σημ. δεν είναι πτυχιούχος) στην οποία είχε πάει ο νομικός ογκόλιθος Κωνσταντοπούλου.

Το πρόβλημα μάλλον έγκειται στο γεγονός ότι ο μη πτυχιούχος Χατζής είχε "ξεβρακώσει" (ένα μήνα πριν - 17.05.2015) την κολλητή του αποκαλυπτικού δημοσιογράφου.

Μέσα σε μόλις λίγες γραμμές ο αποκαλυπτικός δημοσιογράφος πετυχαίνει με απολυτα περιεκτικό τρόπο να

α. απαξιώσει τους μη πτυχιούχους Έλληνες Πολίτες (άραγε πως συμβαδίζει αυτό με τα Ανθρώπινα δικαιώματα που υπερασπίζεται με πάθος η κολλητή του)

β. να απαξιώσει το δημοσιογράφο Χατζή που πείραξε την κολλητή του

γ. να στοχεύσει τον Μητρόπουλο που ήταν ο Βουλευτής που ενημέρωσε το Πανελλήνιο για τις αποφάσεις των Ανωτάτων Δικαστηρίων της Χώρας περί της αντιΣυνταγματικότητας των μνημονίων. Μάλιστα τον έχει βάλει στο ίδιο κάδρο με τον πασιφανή απατεώνα Δούλο των Δούλων του Θεού Βρούτση έτσι ώστε ...

Επιστήμη ολόκληρη η επικοινωνία ... 

σπουδαίο πράγμα τα πτυχία ...

και ακόμα πιο σπουδαίος ο όρκος, που παίρνουν όλοι οι Δούλοι των Δούλων του Θεού. 

Όρκος που επικυρώνει την παροχή αξιόπιστης και αληθινής προσφοράς στην Κοινωνία των Ανθρώπων του Θεού. 

Για αυτό άλλωστε ο φίλος μου Παλαμάς έλεγε δασκαλοκρατιέται. Πτυχίο και Άγιος ο Θεός.

Και αφού ο αποκαλυπτικός δημοσιογράφος καταφέρνει εξαιτίας της μορφώσεως να είναι τόσο περιεκτικός σε τόσο δύσκολα θέματα όπως αυτό της ηθικής και των πτυχίων, θα κάνω, ως μη πτυχιούχος, μια προσπάθεια μήπως και μας λύσει κάποια εύκολα ερωτήματα :

α. πόσο χρόνο διαρκεί η μία εβδομάδα ..?

β. στη διάρκεια όλης αυτής της χρονοβδομάδας έμαθε πως λειτουργεί το et.gr ?

γ. και αν δεν έμαθε, κατάφερε στη διάρκεια όλης αυτής της χρονοβδομάδας να επικοινωνήσει με την Κατσέλη και το Δραγασάκη για να του επιβεβαίωσουν τα
ΦΕΚ που έχει στα χεράκια του ?

δ. και αν κατάφερε να επικοινωνήσει με την Κατσέλη και το Δραγασάκη του εξήγησαν την προτεραιότητα των διακοσίων τριάντα τριών (233) δισ σε σχέση με το ένα (1) δισ

ε. και αν του εξήγησαν την διαφορά της αξίας των διακοσίων τριάντα τριών (233) δισ σε σχέση με το ένα (1) δισ όταν θα τελειώσει η χρονοβδομάδα που ξεκίνησε τρεις μέρες πριν τη δημοσίευση της λίστας Λαγκάρντ (24.10.2012) προτίθεται να δημοσιεύσει τα στοιχεία που παρέλαβε περί της κακουργηματικής απάτης των τραπεζών εις βάρος των Πολιτών. 

Μπαααααα μου ξέφυγε λίγο. Θα επανέλθω αφού μας απαντήσει για τα ανωτέρω ... Στοιχειώδης αρχή διαλόγου των Πολιτών ...

Που δεν ισχύει για τους μη πτυχιούχους ... Οπότε μία τελευταία ερώτηση:

Η έρευνα για την υφαρπαγή του ΕΣΠΑ πως? και καθυστέρησε τόσο ... ήταν και αυτό θέμα της χρονοβδομάδας ή της δυσκολίας στην επικοινωνία με τους Ρόζ Βολευτές???

Υ.Γ.
Μάλλον είναι σκόπιμο να επισημάνω για τα νεο-Ραγιαδάκια που ντεν καταλαβαίνουν ότι 

α. λίγο καιρό πριν την εμφάνιση της λίστας Λαγκάρντ (27.10.2012) είχε γίνει ερώτηση (30.08.2012) στο κοινοβούλιο για τα δισ των τραπεζών. Όχι μην ρωτάτε δεν την έκανε η προστάτης των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Κωνσταντοπούλου.

β. η ερώτηση είχε δημοσιευτεί στον τύπο την ίδια ημέρα (30.08.2012). Όχι μην πάει στο μυαλό σας σε όλο το τύπο ... μόνο η Ελλάδα Αύριο (δεν υπάρχει πια) και η Ελεύθερη Ώρα στη στήλη του Μάκη Βραχιολίδη.

γ. επίσης ακόμη λιγότερο καιρό πριν την εμφάνιση της λίστας Λαγκάρντ (27.10.2012) είχε δοθεί απάντηση (24.09.2012) στο ανωτέρω ερώτημα από την οποία μάλλον ανούσια συμπεράσματα προέκυπταν για τους ντεν καταλαβαίνω και τους χρήζοντας έγκριση.

Γιώργος Σαρρής
ΑΔΤ Ν-067257

√Κουτόχορτο 233 ΔΙΣ € Επίορκοι Κωνσταντοπούλου