Έλληνες Βουλευτές: Προδότες Ανύπαρκτοι και Λίγοι ...

Σήμερα 11-Σεπ-2012 και αύριο 12-Σεπ-2012 κυρώνεται η ΠΝΠ της 19-Απρ-2012 με την οποία δίνονται επιπλέον 40 ΔΙΣ υπέρ των τραπεζών.

Οι μόνοι μέσα στη συνεδρίαση που ανέφεραν το τι έχουν πάρει οι τράπεζες μέχρι σήμερα ήταν ο Βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαριάς, (μόνο που μπέρδεψε το ποσόν) και ο Μαρκόπουλος που είπε τα πράγματα με το όνομα τους.



Δείτε παρακάτω όλες τις τοποθετήσεις των κομμάτων στην Βουλή αλλά προσέξτε ιδιαίτερα τις ομιλίες Μαρκόπουλου, Μαριά.

Για την ιστορία μόνο θα σας πω ότι μέχρι σήμερα 11-Σεπ-2012 που κυρώνετε η ΠΝΠ το ποσόν που είχαν λάβει οι τράπεζες ήταν

163.000.000.000 €
Και αυτά πριν τα 40.000.000.000€
Το σύνολο λοιπόν είναι πλέον
203.000.000.000 € 

Οι Βολευτές μας βέβαια που τα είχαν ψηφίσει για να δοθούν στις τράπεζες  δεν ήξεραν - δεν γνώριζαν και βέβαια δεν το ανέφεραν κατά τη διάρκεια της συζήτησης στην Βουλή. 
Και οι νέοι Βολευτές μας πήγαν για να ψηφίσουν χωρίς να ρωτήσουν τι έχει γίνει μέχρι τώρα για το συγκεκριμένο θέμα??????????

Ακούστε λοιπόν στα video που ακολουθούν τις τοποθετήσεις των αντιμνημονιακών του ΣΥΡΙΖΑ του ΚΚΕ της Χ.Α.

Γαργάρα για τα 163.000.000.000 €


Γαργάρα βέβαια ότι και τα πρώτα ομόλογα του Δημοσίου των 23 ΔΙΣ που είχαν λάβει οι τράπεζες με το νόμο 3723/2008  του Κωστάκη έληγαν μέσα στο 2012 και ενώ έπρεπε να πληρωθούν από τις Τράπεζες που τα είχαν ρευστοποιήσει αντ΄ αυτού, πληρώθηκαν κατά 99% από το Δημόσιο αυξάνοντας το Χρέος σε ένα μόλις τρίμηνο ΑΠΡ-ΙΟΥΝ 2012 κατά 23 ΔΙΣ.

ΟΠΟΙΑ ΣΥΜΠΤΩΣΙΣ?????

Όσοι θέλετε να λέγεστε πολίτες και όχι πρόβατα, ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ να το απολαύσετε.
εγώ προσπάθησα να σας το κάνω πιο εύκολο στη χώνεψη. Τα video με τη σειρά των τοποθετήσεων στη Βουλή.


Πρώτη η βασική εισηγήτρια της ΝΔ Φεβρωνία Πατριανάκου


Για μια ακόμη φορά????Δηλαδή πόσες είναι μέχρι τώρα????? Και πόσα έχουν πάρει????..... Κρίση δανεισμού?????? Με εγγυήσεις ή χωρίς??? Γιατί με το αγγλικό δίκαιο μια χαρά μας δανείζει η ΕΚΤ....Οι μεγάλες οικονομικές ανισότητες είναι το πρόβλημα της κρίσης???? Βαθυστόχαστο και σοφό......Αδυναμία του ελέγχου των τραπεζών?????Και εσείς τους δίνετε και άλλα 40ΔΙΣ???? Ακόμα και σήμερα ισχύει η λογική της επικυριαρχίας?????Και εσείς την υποστηρίζετε??? Με τόσα μαργαριτάρια στο 2ο λεπτό δεν σε αντέχω άλλη απομαγνητοφώνηση....... Για τα 163 ΔΙΣ και την αύξηση του χρέους κατά 23 ΔΙΣ τίποτα.......
άσε να ακούσω τον αντιπολιτευτή, αντισυστημικό  και LONDON σπουδαγμένο για να ενημερωθώ.

ΣΥΡΙΖΑ - Τσακαλώτος


Τι είπες LONDON?????μπλα.....μπλα......μπλα.....δεν απαντάει η Πατριανάκου???και σου απάντησε το στουρνάρι?????? ούτε αυτός απαντάει?????? ασύμμετρη πληροφόρηση?????

καλά αφού δεν απαντάει κανείς εσύ τι κάνεις στο βήμα?????για να ενημερώσεις δεν ανέβηκες???δεν το πιστεύει ούτε η κυβέρνηση????τι έκανε η κυβέρνηση στο άρθρο 1????   50 ΔΙΣ στο άρθ. 1 ενώ ήταν μόνο 35 ΔΙΣ στον προϋπολογισμό???? Οι τράπεζες παίρνουνε χρήματα από το φορολογούμενο????? Πόσα καλέ μου????? Και δεν δίνουν λογαριασμό τι τα κάνουν?????? και εσείς τι κάνετε???? Όπα πέταξες το καρφάκι σου???? Τι κάνουνε με τα στεγαστικά και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις?????? Κάτι ξέρεις κάτι ξέρεις.......αλλά δεν το λες......και εγώ νόμιζα ότι θα μιλούσες για τα 163 ΔΙΣ......Τζίφος........Τι κάνουν οι ελίτ?????? σημαδεμένα χαρτιά
Τι λέει το μνημόνιο????? κανένα όρο για τις τράπεζες????? μπλα.....μπλα....... Δεν είπες και εσύ τίποτα για τα 163 ΔΙΣ και την αύξηση του χρέους κατά 23 ΔΙΣ .......μάλλον αδιάβαστος πήγε και μίλησες. Άσε να ακούσω τους επόμενους αντιπολιτευτές...... μπας και ενημερωθώ.

ΠΑΣΟΚ - Κωνσταντινόπουλος

Εσύ ανήκεις στην συμπολίτευση. Φυσικά και δεν μπορούσες να πεις κάτι για τα 163 ΔΙΣ και την αύξηση του χρέους κατά 23 ΔΙΣ.


Ανεξάρτητοι Έλληνες - Μαριάς

SOS: ανοίξτε τα αυτάκια σας προβατάκια μου μπας και αλλάξει κάτι στον τόπο. Τοποθέτηση που ξεστραβώνει.

Χ.Α. - Γερμενής

Για τα χρήματα που οφείλουν να επιστρέψουν οι τράπεζες στον Ελληνικό λαό?????? Πόσα???? ενίσχυση για ακόμη μία φορά στις τράπεζες?????δεύτερη, τρίτη,τέταρτη????Πόσες???? Θα εισπράξουν πολλά ΔΙΣ €??????μπλα....μπλα....μπλα.....Κερδισμένοι οι μεγαλομέτοχοι?????Να και κάτι καινούργιο.......Δάνεια που θα κληθεί να πληρώσει ο Έλληνας φορολογούμενος για τις τράπεζες????? Όπα μάλλον για τα πρώτα 23 ΔΙΣ που μπήκαν στο χρέος το πάει.......Εδώ και δεκαετίες οι τράπεζες?????Πάλι λοξοδρομήσαμε....Πάλι θα ακούσουμε μπλα....μπλα....Κέρδη πολλών ΔΙΣ οι τράπεζες?????Που πήγαν όλα αυτά τα κέρδη??????Άστο θα το ψάξω και θα σε ενημερώσω.......Μεγάλα ποσά σε θαλασσοδάνεια??????Να και άλλο καινούργιο νέο. Ξεπέρασες και τον Τσακαλώτο. Ούτε ένα συγκεκριμένο ποσό. Η τέχνη του μιλάω χωρίς να λέω τίποτα.


ΔΗΜ.ΑΡ. - Μιχελογιαννάκης

Ισοφαρίζει?????Μάλλον έστελνε μήνυμα για betting σε κανένα φίλο.......Τι σημαίνει κούρεμα????κατατοπιστικότατος......υπουργέ.........η τράπεζα δέχεται ένα πλήγμα??????που θα το πληρώσει ο λαός????χάσανε ομόλογα οι τράπεζες?????μπλα.....μπλα....μπλα.....με αξιοπρέπεια να πάρουμε τη δόση????φιλοσοφημένο σε βλέπω......αξιοπρέπεια και δόση?????
Περίμενε σύντεχνε να πάω και εγώ για τη δόση μου.....DEPON επειγόντως.......Τι είπες?????Με απλά λόγια????α μπα είμαι ντιπ κουζουλός και δε σε κλουθώ......Εμείς εκεί στο Μυλοπόταμο μιλάμε άλλη γλώσσα....

ΚΚΕ - Καραθανασόπουλος

Εκτός τόπου και χρόνου. Τα ημερομίσθια μπλα μπλα μπλα ...........Το πετρέλαιο θέρμανσης μπλα μπλα μπλα......... Τα μονοπώλια μπλα μπλα μπλα........Και ο Περισσός αδιάβαστος?????? Για τα 163 Δις και την αύξηση του χρέους κατά 23 ΔΙΣτίποτα ??????

Ν.Δ. - Μπέζας

Να μιλάτε καθαρά???????Άρα θα μας πεις πόσα πήραν οι τράπεζες για να δώσουν στην αγορά?????Περιέγραψες?????? και εγώ δεν το κατάλαβα?????? πρέπει να είμαι πολύ κουτός τελικά......αν αποκαταστήσετε τη ρευστότητα??????πότε όταν πάρουν οι τράπεζες 300 ΔΙΣ ή 400 ΔΙΣ???????γιατί τώρα με τα 200 ΔΙΣ ακόμα είναι ελλειμματικές....... Είπα να ακούσω παρότι συμπολιτευτής γιατί το ξεκίνησες καλά...........Αλλά για τα 163 Δις και την αύξηση του χρέους κατά 23 ΔΙΣτίποτα ?????? Άσε θα μου τα πει η κυρία Βαλαβάνη καθότι και ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΡΙΖΑ - Βαλαβάνη

Το τραπεζικό σύστημα είναι απύθμενο πηγάδι?????? 18ΔΙΣ ?????και τα πληρώνει μόνο ο λαός????άλλα 6,7 ΔΙΣ για την Πειραιώς?????άντε πάμε και στα επόμενα........απύθμενο πηγάδι πάλι????? 25 ΔΙΣ απώλειες και για ανακεφαλαιοποίηση τα διπλάσια???????κάπου σε έχασα.....κανείς δε παίζει το ρόλο του??????? καμιά πρόβλεψη για διοχέτευση στην πραγματική οικονομία?????........τι έγινε, τέρμα τα νούμερα?????.....μάλλον δεν είχες μάθει καλά την απαγγελία σου και μπερδεύτηκες.......Δεν πειράζει, αρκεί η προσπάθεια. Πλησίασες με τα 24,7 που είπες σε σχέση με τα 163 Δις κάτι είπες. Αλλά για την αύξηση του χρέους κατά 23 ΔΙΣ τίποτα ??????Δεν πειράζει θα μας τα πει ο επόμενος ΣΥΡΙΖΑιος........πιστεύω μόνο να συνεχίσει από εκεί που έμεινες.....
Πάω για κανένα lexotanil γιατί το depon δεν έπιασε και έρχομαι.......

Ν.Δ. - Παυλόπουλος


Είναι αυτονόητο ότι ψηφίζεις????άρα δεν θα πεις νούμερα???????όχι όμως και να μας παραπληροφορείς. Στα 17 ΔΙΣ της ΝΔ το ΠΑΣΟΚ προσέθεσε άλλα 50 ΔΙΣ????
Ρε Παυλόπουλε πως σου ξέφυγαν 96.000.000.000 € ???????? Αλλά σε σχέση με τη Βαλαβάνη κάτι παραπάνω είπες. Πλησίασες παραπάνω σε σχέση με τα 163 Δις αλλά και εσύ για την αύξηση του χρέους κατά 23 ΔΙΣ τίποτα ??????

ΣΥΡΙΖΑ - Κωνσταντοπούλου

Ο λαικισμός στο μεγαλείο του. Καμάρι μου...... Και εσύ που είσαι λαλίστατη πήγες στη Βουλή  αδιάβαστη???  Δεν ήξερες να ρωτήσεις που πήγαν τα 163 ΔΙΣ μέχρι σήμερα???? Τι σόι ενημέρωση έχετε από τον ALEXIS ???????μπλα.....μπλα......μπλα.....μπλα.....μπλα......μπλα.....κανένα νούμερο ρε παιδιά???????μπλα.....μπλα......μπλα.....μπλα.....μπλα......μπλα.....
Αναλάβατε χρέη 80 Εκατ?????  Για τα 163 Δις κοπέλα μου τίποτα ??????
Και τα μπουμπούκια βαράνε παλαμάκια !!!!!!!!!

Ν.Δ. - Τσαβδαρίδης

Κονίστρα?????........ Στάση ευθύνης???? Πότε??? ...... Θωρακισμένη???? Mercedes??? του Αποταμιευτή???? Τι είναι αυτό????? Το Δημόσιο Συμφέρον????? Με τον Σαμαρά???? Δικαιοσύνη????? Υπάρχει τέτοια λέξη στο λεξικό?????
Μπλα Μπλα Μπλα.......... Για τα 163 Δις καλέ μου τίποτα ??????


ΣΥΡΙΖΑ - Δερμιτζάκης

Μπλα..... Μπλα...... Τα βάρβαρα μέτρα......Μπλα..... Μπλα...... Σέβεται?????? Ποιος και τι?????...Μπλα.....Μπλα.....Βιωσιμότητα?????.......Κοινωνική Ευαισθησία???? Τι είναι αυτό????....Τρώγεται????? Πακτωλό χρημάτων?????Κανένα νούμερο????Και ξανά πακτωλός χρημάτων??????
Άντε θα στο γράψω εγώ. Πακτωλός = 163 Δις. Πιστεύω αύριο να αντικαταστήσεις το πακτωλό με συγκεκριμένο ποσό.
Κρίμα και είσαι και Πατριωτάκι.

Ν.Δ. - Γεωργιάδης

Αμείλικτα ερωτήματα??????? Θα έχουμε λεφτά?????? Εσείς θα έχετε. Ο κόσμος δεν θα έχει.....Πραγματικά λεφτά????? Σαν αυτά που έδωσαν οι τραπεζίτες για τη στήριξη της οικονομίας??????? Χωρίς λεφτά??????   90 ΔΙΣ κέρδη τραπεζών τη δεκαετία και έχασαν 100 ΔΙΣ.?????? Ρε μπουμπούκο και εσείς με ποια λογική δίνετε σε αποτυχημένους επιχειρηματίες 163 ΔΙΣ + 40 ΔΙΣ = 203 ΔΙΣ????????
Ειδικά από τον Σπυράκο δεν περίμενα να ακούσω κάτι εκτός από μπλα....μπλα....μπλα....

ΚΚΕ - Χαλβατζής

Ο θιγμένος. Γιατί ρε Σπυράκος να γίνουν καταλήψεις στο 902???????Τα ΜΜΕ χρωστάνε και έχουν ζημιές?????Πόσα κύριε Χαλβατζή????? Μήπως ο ΑΝΤ1 με ζημιές 30 εκατ πήρε νέα δάνεια καμμιά 100 εκατ?????

Ν.Δ. - Μιχελάκης

Μπλα..Μπλα..Μπλα..Από το 2005???? Κρυβόταν και αυτό (όπως και εσύ) τόσο καιρό......Η αγορά έχει στεγνώσει????? Ρε Μιχελάκη γιατί παραπληροφορείς τους πολίτες???? Τι συκοφαντίες είναι αυτές???? Η τράπεζα διαμεσολαβητής???? Που το διδάσκουν αυτό??? Πριν λίγο δεν είπες ότι η αγορά έχει στεγνώσει????? 0,75% επιτόκιο??? Υπάρχει τέτοιο ποσοστό???? Παράταση αποπληρωμής??? Όχι Ευχαριστώ ....  Μπλα .. Μπλα Μπλα.. Καλύτερο αύριο?????? Για τις τράπεζες μπορεί.....203 Δις είναι αυτά κύριε Μιχελάκη....Εσύ ειδικά πρέπει να ξέχασες, γιατί δεν μπορεί να μην το γνώριζες......Δεξί χέρι του Προδότη ήσουν.


ΣΥΡΙΖΑ - Γλέζος

Μπλα..Μπλα..Μπλα..Ο Ελληνικός Λαός θα πληρώσει τα σπασμένα?????? Πόσα είναι ρε Γλέζο τα σπασμένα??????Τι κατάλαβε ο Λαός από τη συζήτηση?????? Ότι του είπατε στη τρίωρη μετάδοση........Δηλαδή ΤΙΠΟΤΑ......Τι καταλαβαίνει ο κόσμος??????Ότι του λέει ο ALEXIS.......
Άλλες συνθήκες στην Κατοχή και άλλες σήμερα??????? Λογικό είναι. Τότε είχαμε πόλεμο. Και οι Έλληνες έπεσαν υπέρ της Πατρίδας. Τώρα τους εξωθήσατε με την κοινωνία που χτίσατε σε 3.000 αυτοκτονίες???????Ή μήπως και στην Κατοχή η Πολιτεία παραπληροφορούσε τους Αγωνιστές και σήμερα τους ενημερώνεις εσύ??????????Αλήθεια κύριε Γλέζο πριν πας στη Βουλή ρώτησες τον ALEXIS για τον πακτωλό των ΔΙΣ???????  
Αν όχι το γράφω και για σένα.   163 ΔΙΣ + 40 ΔΙΣ = 203 ΔΙΣ
Η επανάληψη είναι μήτηρ πάσης μαθήσεως.

ΣΥΡΙΖΑ - Πετράκος
Μπλα..Μπλα..Μπλα..Μπλα.. Ενθάρρυνση της αποταμίευσης??????Ρε μπας και ζεις σε άλλο πλανήτη??????Με 650€ αποταμίευση??????Απειλούν οι τράπεζες??????Και εσύ συκοφάντης????Να νομιμοποιήσουμε τα εγκλήματα?????Έγιναν εγκλήματα???????Όχι καλέ.....

Ν.Δ. - Σταικούρας
Μπλα..Μπλα..Μπλα..Μπλα..Μπλα.. Συρρίκνωση Πιστωτικής Επέκτασης???????Μα όφειλαν βάσει νόμου τα 93 ΔΙΣ τουλάχιστον να τα δώσουν στην αγορά. Ή όχι κύριε Σταικούρα???????
Οφείλουν οι Τραπεζίτες να ενισχύσουν τη κεφαλαιακή τους επάρκεια??????Και γιατί την ενισχύει η Πολιτεία με επιπλέον 40 ΔΙΣ φτάνοντας τα 203 ΔΙΣ?????? Έκτακτης χρηματοδότησης των τραπεζών??????Είναι σαν το ανέκδοτο του Σαμαρά "Αυτά είναι τα τελευταία μέτρα"??????Με αναλογία ένας εργαζόμενος ένας συνταξιούχος και με τα ταμεία άδεια και τις μειώσεις των εισφορών σύντομα θα πάνε οι μισθοί στα 400€..........Να επανέλθει η δυνατότητα χρηματοδότησης από την ΕΚΤ??????Λίγος χλωμός μου φαίνεσαι από το ταξίδι......
Διευρύνεται το φάσμα των εργαλείων για την ανακεφαλαιοποίηση των Τραπεζών?????? Ε βέβαια. Άλλα 40 ΔΙΣ τη βγάζουν για κανένα χρόνο ακόμα. Είναι οι μόνοι που δεν ασκούν επάγγελμα και εισπράττουν..........Πριν κλείσω????? Τζίφος. Και εγώ που νόμιζα ότι θα πεις για τα 203 ΔΙΣ.????? Δεν μπορούν να γίνουν με αερολογίες?????Μα για αυτό σε πληρώνουν τα αφεντικά σου. Γιατί είσαι καλός στο να μιλάς χωρίς να λες τίποτα......

ΣΥΡΙΖΑ - Γλέζος

Μπλα..Μπλα..Μπλα..Οφειλές Γερμανών προς διερεύνηση?????Ρε Γλέζο ας ελέγξουμε πρώτα τα 203 ΔΙΣ που είναι φρέσκα και μετά ελέγχουμε και τα κατοχικά δάνεια...... 


ΣΥΡΙΖΑ - Λαφαζάνης

Μπλα..Μπλα..Μπλα..Βρήκαμε τη δικαιολογία να πετάξουμε τη μπάλα στην εξέδρα.....Κατοχικά δάνεια και αυτός. Όχι ότι δεν είναι σπουδαίο αλλά τα φρέσκα ελέγχονται πολύ πολύ εύκολα......Τώρα στο θέμα των προνομιούχων μετοχών?????? Καλά αυτά είναι 500 εκατ κατ΄ έτος. Εδώ μπήκαν στο χρέος 23 ΔΙΣ......Γιατί δεν εφάρμοσαν τον νόμο?????? Γιατί δεν μιλάς για τα 23 ΔΙΣ που έληξαν και δεν ξέρει κανείς τι έγινε και άλλα 180 ΔΙΣ που έρχονται...... Τι?? 50ΔΙΣ μόνο δίνουν και θα ακολουθήσουν και άλλα?????? 203 ΔΙΣ γνωρίζω εγώ. Εσύ μόνο για τα 50 άκουσες??????Να τα λέτε σε αυτούς που δεν καταλαβαίνουν??????? Μα και εσύ φροντίζεις να μην καταλάβει κανείς τίποτα.........

ΠΑΣΟΚ - Σαχινίδης

Και πρέπει να γίνει κατανοητό ότι χωρίς τράπεζες δεν μπορεί να υπάρξει ανάπτυξη???????Απίστευτη Ανάπτυξη. Πήραν 163 ΔΙΣ + 40 ΔΙΣ σε μόλις δύο χρόνια και οι μισθοί έφτασαν στις καλές περιπτώσεις τα 650 €......... Ύφεση για τόσα χρόνια??????? Μα καλά πριν λίγο δεν μίλαγες για ανάπτυξη???????? Καθυστερήσεις στις αλλαγές που θα βγάλουν τη Χώρα από την κρίση?????????Θα φωνάξω το γείτονα μου να σε βοηθήσει στο σπουδαίο έργο σου αν δε προλαβαίνεις. Γιατί νομίζω ότι ήσουν σε υψηλή θέση όλο αυτό τον καιρό.........Μπλα..Μπλα..Μπλα..Θεωρώ ότι έχουν καταγράψει τις όποιες ζημιές???????Κάτσε να πάω να τις ελέγξω εγώ και θα σε ενημερώσω......Πέρα από τα 50 ΔΙΣ που παίρνουνε σήμερα?????? Νόμιζα ότι είναι 40 ΔΙΣ. Και με τα 163 ΔΙΣ τι γίνεται????? Μη μου πεις ότι και εσύ ακούς για πρώτη φορά για τα 163 ΔΙΣ?????? Τι είπε ο ALEXIS στον πολυχώρο ΑΘΗΝΑΙΣ???????Γιατί κράζανε τα ΣΥΡΙΖΑκια??????Θα το ξανακούσω γιατί δεν το πολυκατάλαβα.

Ν.Δ. - Βορίδης

Μπλα..Μπλα..Το Κοινοβούλιο δεν μπορεί να εισέλθει σε τόσο σύνθετα και τεχνικά θέματα?????
Και τότε τι λέτε τόσες ώρες εκεί μέσα???????Τσάμπα το μεροκάματο??????Οι πολίτες σώζουν τις τράπεζες?????Και εσύ διαφωνείς?????Τι????Χάνονται οι καταθέσεις?????Και δεν χάνονται μόνο οι καταθέσεις??????? (Αξίζει να δείτε το Μάκαρο και χωρίς ήχο)........ Δεν μας είπε όμως το άλλο. Ούτε και αυτός γνώριζε για τα 163 ΔΙΣ του Δημοσίου που υπερκάλυπταν τις καταθέσεις.......Το μόνο που θυμότανε και αυτός ήταν τα 500 εκατ κατ' έτος για τις μετοχές......
Θέλουμε να τα δώσουμε στις τράπεζες ή θέλουμε να διαμαρτυρόμαστε??????????Έλα μωρέ να κλείσουμε τα μάτια του κόσμου, να ανταλλάσσουμε καρεκλίτσες για να χαιρόμαστε και λίγο τους παχουλούς μισθούς εις υγείαν των κορόιδων......Γιατί ειρωνεύεστε τον κύριο Βορίδη? Τη δουλειά του κάνει ο άνθρωπος?????????? Και αυτή τη δουλειά της κάνει. Δίπολο για τα κορόιδα.

Ανεξάρτητοι Έλληνες - Μαρκόπουλος

Δεν χρειάζεται να σχολιάσω την ομιλία Μαρκόπουλου. 
Τα μούτρα του Βορίδη και του Σταικούρα μου ήταν αρκετά.  

Χ.Α. - Παππάς

Άρχισε μετά την ομιλία Μαρκόπουλου να λέει κάποια στοιχεία και ο Παππάς της Χ.Α. 

ΔΗΜ.ΑΡ. - Τσούκαλης



Πρόταση Έδρας για ψήφιση επί της Αρχής και αντιδράσεις και παραιτήσεις από δευτερολογία. Σταικούρας.

Ένας αντέδρασε. Ποιος??????? Και αρκετοί παραιτήθηκαν της δευτερολογίας. Ποιοι?????

Παραιτήσεις από δευτερολογία για συντομία χρόνου. Ποιοι και πόσοι????? Συνέχεια με τη δευτερολογία Μαριά

Ποιοι παραιτήθηκαν πριν μιλήσει ο Μαριάς????? 

ΣΥΡΙΖΑ - Κωνσταντοπούλου δευτερολογία



ΣΥΡΙΖΑ - Λαφαζάνης δευτερολογία


Χ.Α. - Παππάς δευτερολογία



Ν.Δ. - Σταικούρας δευτερολογία και κλείσιμο συνεδρίασης



Ανεξάρτητοι Έλληνες - Μαρκόπουλος δευτερολογία.
Εδώ είναι από τη δεύτερη και τελευταία μέρα της συνεδρίασης 12-Σεπτ-2012 και μάλιστα προς το κλείσιμο της συνεδρίασης. Έχει τη σημασία του για όποιον ακούσει το video.
Τις υπόλοιπες ομιλίες όπως της Βούλτεψης στην οποία αναφέρεται ο Μαρκόπουλος θα τις ανεβάσουμε σε δεύτερο χρόνο.
Για όποιον επείγεται μπορεί να τις δει στο κανάλι της Βουλής.


233 ΔΙΣ € BlackRock Μνημόνιο Χρέος